Põltsamaa Felix suurendab kurgihoidiste valikut, varsti jõuab lettidele suhkruta konserveeritud kurk.
Põltsamaa Felix paneb kurgi suhkruta purki
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus toode kannab nime Põltsamaa kerge kurk.
«Tegemist on esimese ilma lisatud suhkruta valmistatud konserveeritud kurgiga Eestis,» tutvustas uudistoodet ASi Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viilol. «See on väikse kalorsusega ja täiesti teistsuguses, kergelt hapendatud kurgi maitsega marinaadis, kuhu on lisatud mädarõigast, küüslauku, tilli, pipart ja soola.»
Põltsamaa kerge kurk jõuab lettidele septembris.
Tänavu ostab Põltsamaa Felix kokku 2000 tonni kurki, millest hoidiste tootmine käib septembri alguseni.