Möku ruumides avatakse kange alkoholi ja e-sigareti pood

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möku ruumides avatakse kange alkoholi ja e-sigareti pood.Pildil E-suitsud juhatuse liikmed Virko Antsov (vasakul) ja Brain Taaber.
Möku ruumides avatakse kange alkoholi ja e-sigareti pood.Pildil E-suitsud juhatuse liikmed Virko Antsov (vasakul) ja Brain Taaber. Foto: Margus Ansu

Endistes Möku keldriruumides Rüütli 18 avatakse e-sigarette ja kanget alkoholi müüv kauplus.

Rüütli 18 kinnistu haldaja Triin Varul selgitas, et sinna tuleb kauplus, kust saab osta e-sigaretitooteid ning neid saab ka kohapeal väikese raha eest proovida. Lisaks müüakse kaasa kallimat kanget alkoholi.

Poe juhatuse liige Virko Antsov põhjendab just e-sigaretipoe avamist sellega, et kesklinnas ei ole selliseid rohkem. Alkoholimüüki peab ta pigem lisaväärtuseks, mis läheb hästi kokku e-sigareti kontseptsiooniga.

Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna peaspetsialist Ene Palu kinnitas, et Rüütli 18 ruumidesse on ettevõtlusluba taotletud.

Küsimusele, kas linnal selle vastu midagi ei ole, et Rüütli tänavale tuleb veel üks alkoholi ja tubakatooteid müüv kauplus, vastas ta, et kuna tegu on eraettevõttega, ei ole linnal õigust keelata.

Pood on sisustatud antiikmööbliga, saab võtta ka istet, et e-sigarettide erinevaid maitseid proovida.

Varul usub, et müügikoht tuleb korralik ja vaikne. «Seal keegi alkoholi tarbima ei hakka, seda saab ainult kaasa osta,» rõhutas ta.

Antsov usub, et poel hakkab hästi minema. «Eks ole näha, kuidas minema hakkab, aga lootused on head,» sõnas ta.

E-sigareti ja kange alkoholi pood avatakse täna kell 19. Sel pole veel nime, kuid avamisel küsitakse klientidelt selle kohta nõu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles