Algab viie tee ristmiku ümberehitus

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viie tee ristmik on Tartus üks tülikamaid.
Viie tee ristmik on Tartus üks tülikamaid. Foto: Margus Ansu

Täna algavad Aardla-Soinaste-Raudtee tänava ristmikul augusti lõpuni käivad teetööd, mis toovad seal kaasa ümberkorraldusi liikluses.

Riigihankel parima pakkumuse teinud OÜ Maveter ehitab sellele viie tee probleemsele ristumiskohale 250 780 euro eest ringristmiku.

Ristmiku rekonstrueerimise tõttu suletakse tänasest 14. augustini liikluseks Raudtee tänava maapoolne ehk Aardla tänavast Elva poole jääv haru. Ümbersõit käib Lemmatsi tänava kaudu.

12.–14. augustil on suletud ristmikule suunduv sõidurada Soinaste tänavalt, v.a linnaliinibussidele nr 8 ja 18. Ümbersõit toimub Soinaste-Pääsukese-Ööbiku-Raudtee tänava kaudu.

«Järgmisel nädalal tulevad sel ristmikul liikluses uued ümberkorraldused,» ütles Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse ajutise liikluskorralduse peaspetsialist Toomas Henno. «Töö käib selle kuu lõpuni ja niikaua tuleb autojuhtidel arvestada ka muutustega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles