Luunja keskkooli aula läbib uuenduskuuri

Kristi Karro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on Luunja keskkooli üritused toimunud aulaks kohandatud endistes võimlaruumides.
Seni on Luunja keskkooli üritused toimunud aulaks kohandatud endistes võimlaruumides. Foto: Luunja keskkool

Luunja keskkooli aularuumid lähevad tuleval aastal remonti, ajakohastatakse kõik hoone osad siseviimistluseni välja.

Luunja vallavanem Aare Anderson selgitas, et Luunja keskkooli juures on väike eraldiseisev hoone, mis on koolikompleksi osa. Seal plaanitakse rekonstrueerida aulakompleksi ruumid ning ventilatsioon, välja vahetada elektri- ja siseküttesüsteemid ning teha uus siseviimistlus ühes põranda, lae, akende, lava, uste ja valgustusega.

«Eesmärk on hoonele anda täiesti uus väljanägemine, et seda saaks hakata kasutama tänapäevase saalina,» kirjeldas Anderson.

Luunja keskkooli direktor Ants Serk lisas, et saali on plaanis paigaldada täiesti uus statsionaarne heli- ja videosüsteem. «Sisuliselt jäävad ainult seinad alles, kõik muu läheb ümbertegemisele, nii et peaks tulema väga korraliku akustikaga väga korralik saal,» rääkis ta.

Projekt peab valmima oktoobris ja ehitamiseni jõutakse kõige varem tuleval aastal. Serk ütles, et kui kõik läheb hästi, loodetakse järgmisel aastal pidada 1. septembri aktus uues aulas.

Viimane aasta ongi möödunud Luunja keskkoolis uuendustähe all. «Saime eelmisel suvel ära tehtud raamatukogu, mis on hästi moodne, igati digitaliseeritud ja väga hea,» kirjeldas Serk. Lisaks remonditi möödunud õppeaasta esimeses pooles kooli söökla, see on direktori sõnul nüüd hästi kena ja lastele mugav.

Aulakompleksi sisetööde projekteerimise riigihanke võitis P. P. Ehitusjärelvalve OÜ pakkumus maksumusega 16 365,6 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles