Iluvõimlemistreenerid said Tartus uusi ideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Irina Kikkase koolituselt.
Hetk Irina Kikkase koolituselt. Foto: VK Janika.

16.-17. oktoobril toimus Tartus, VK Janika korraldatud Eesti Võimlemisliidu koolitus treeneritele.  Rekordilise osavõtjatearvuga koolitus (osales 98 treenerit),  toimus Tartu A.Le Coq Spordimajas. Uusi ideid saama tulid võimlemisspetsialistid üle kogu Eesti.

Laupäeval peale Eesti meistrivõistlusi toimusid loengud ja videokoolitus ilu- ja rühmvõimlemises, kus võistlusmäärustest rääkisid Eesti Võimlemisliidu ilu- ja rühmvõimlemise toimkondade liikmed Janika Mölder, Larisa Gorbunova, Riina Voolpriit, Mall Kalve, Anna-Liisa Parm ja Lea Kriibi.


Pühapäeva hommik algas kell 10.00 Irina Kikkase vahenditöö õpetusega, kus kasutati erinevaid tantsulisi liikumisi ja muusikastiile.


Viimase aja Eesti parimaid iluvõimlejaid,  Irina Kikkas võlus koolitusel osalejaid uute ideedega.

Päevases programmis õpetatati võimlemisvahendite kasutamist klassikalise balleti tunnis. (Lektorid Janika Mölder ja Jelena Karpova).


Peeti loeng hüppevõime arendamisest TÜ KKT õppejõu Peep Pälli juhendamisel ja jõu ning venitusharjutuste loeng  TÜ KKT lektori Janno Jürgensoni juhendamisel.

Koolitust kokku võttes tõdesid võimlemistreenerid, et uued lähenemised ja ideed tulevad kasuks edasises töös. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles