VK Janika võitis Eesti MV-lt kaks kulda ja kaks pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteklassi Eesti meistrid Laura Prost, Kirsika Tätte, Brigita Nõmmsalu, Hanna-Liis Schütz, Helena Jäe, Kärolin Rentel. Treener Kai Tanni.
Noorteklassi Eesti meistrid Laura Prost, Kirsika Tätte, Brigita Nõmmsalu, Hanna-Liis Schütz, Helena Jäe, Kärolin Rentel. Treener Kai Tanni. Foto: VK Janika.

16. oktoobril toimusid Tartu A.Le Coq Spordimajas Eesti meistrivõistlused iluvõimlemise rühmkavades. Võistluspäev tõi võimlemisväljakule üle kolmesaja võimleja Eesti eri paigust.

Võisteldi mini, laste, noorte, juuniori ja meistriklassis. Rõõmu valmistab iga aastaga kasvav osavõtjate arv. Suurim konkurents oli miniklassis, kus osales 26 võistkonda (2009 aastal oli osalejaid 13). Lasteklassis võistles 15, noorteklassis 7 , juunioriklassis 5  ja meistriklassis 1 võistkond.
2009 aastal oli lasteklassis 13, noorteklassis 4, juunioriklassis 3 ja meistriklassis 1 võistkond.


VK Janika võimlejatele olid meistrivõistlused edukad. Võideti kaks Eesti meistritiitlit ja kaks pronksmedalit.


Miniklassis olid võidukad VK Janika Bellatrix võimlejad, kes särasid üle platsi ja võlusid kohtunikke naeratusega. Kuldsesse võistkonda kuuluvad Heleri Savolainen, Emma Tomson, Melani Mõtlik, Emili Ronk ja Kerti Peep. Tüdrukud viis võiduni treener Mari-Ann Kruus. Miniklassi finaalvõistlusele pääses ka teine treener Mari-Ann Kruus rühm Bellinda. Võistkonna liikmed on Vita Enok, Karolin Kauer, Marget Toots, Sonja Kaur, Merilin Toots ja Viktoria Põllumäe. Bellinda rühm lõpetas võistluse 26 rühma hulgas kuuendana.


Noorteklassi Eesti meistritiitliga pärjati teenitult VK Janika võistkond, kuhu kuuluvad Laura Prost, Kirsika Tätte, Brigita Nõmmsalu, Hanna-Liis Schütz, Helena Jäe ja Kärolin Rentel. Tüdrukud õpivad Tartu Descartes´i Lütseumi spordiklassis ja neid treenib Kai Tanni.


Lasteklassi rühm võitits pronksmedalid. Oktoobri alguses Eesti karikavõitjaks pärjatud võistkonda tabas ebaõnn kaks treeningut enne starti, kui Katrin Fessak vigastas jala ja ei saanud võitlustel osaleda. Veidike rivist välja viidud tüdrukutel olid mõned pallikaotused ja seekord pidid nad leppima pronksmedaliga. Võistkonda kuuluvad  Kristiina Kingo, Gled Airiin Tärn, Trinity Liisa Lotta Kannus, Anabel Ainsoo, Katrin Fessak ja Marian Kandimaa. (Kõik õpivad Tartu Descartes´i Lütseumi spordiklassis). Võistkonda treenib Kristel Pärna. Teine Tartu klubi – Rütmika, oli ses klassis 13.


Juunioriklass pärjati samuti pronksmedalitega. Ebaõnnestunud esimese katse järel suutsid tüdrukud end kokku võtta ja teise katse hinne oli juba kahe punkti võrra kõrgem. Ka VK Janika juunioritel juhtus enne võistlusi õnnetus, kui Evelin Mutli väänas treeningul jala ja teda pidi kolme päevaga asendama Kristin Laupa.
Võistkonna liikmed on Evelin Mutli, Carmel Kallemaa, Mirjam Jurs, Berta Nõmmsalu, Helen Linnok ja Kristin Laupa. (Treenerid Janika Mölder ja Evelin Juhanson). Rütmika  tuli selles klassis viiendaks.

Tulemused: http://www.vkjanika.ee/?page=5&id=1123

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles