Tamme gümnaasiumi hoone ei valmi septembriks

Kristi Karro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maikuus näitasid direktor Ain Tõnisson (vasakul) ja Riigi Kinnisvara projektijuht Sven Saar, kuidas käivad Tamme gümnaasiumis sisetööd.
Maikuus näitasid direktor Ain Tõnisson (vasakul) ja Riigi Kinnisvara projektijuht Sven Saar, kuidas käivad Tamme gümnaasiumis sisetööd. Foto: Margus Ansu

Ehitusfirma Riverside teatas, et ei saa Tamme gümnaasiumi uut õppehoonet kokkulepitud tähtajaks valmis. See tähendab, et koolihoonet ei saa kasutada alates 1. septembrist, vaid kõige varem oktoobrist.

Tartu linnavalitsus ja haridusministeerium otsivad uut lahendust nii täiskasvanute gümnaasiumi kui ka Tamme gümnaasiumi töö korraldamiseks õppeaasta alguses.

Riigi Kinnisvara AS ja ehitusfirma Riverside OÜ allkirjastasid 2014. aasta juunikuus 5,8 miljoni euro suuruse lepingu Tartu linnas Nooruse tänav 9 asuva õppehoone rekonstrueerimiseks.

Käesolevaks sügiseks valmima pidanud õppehoonet pidid hakkama kasutama põhikoolist lahku löönud Tartu Tamme gümnaasium ja ka Tartu täiskasvanute gümnaasium.

Tartu Tamme gümnaasiumi õpilaste arvuks on planeeritud 540 ja Tartu täiskasvanute gümnaasiumisse on kavandatud 500 õppekohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles