Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu Üliõpilasteatri trupp viib Balkanile «Morfiumi»

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Raimu Hanson
Copy
Põhilise aja etendusest on näitlejad Katrin Kalma ja Karl Edgar Tammi vaatajate ees kahekesi.
Põhilise aja etendusest on näitlejad Katrin Kalma ja Karl Edgar Tammi vaatajate ees kahekesi. Foto: Kudrun Vungi / Tartu Üliõpilasteater

Tartu Üliõpilasteater osaleb 31. juulist – 9. augustini rahvusvahelisel üliõpilasteatrite festivalil Bosnia ja Hertsogoviinas Banja Luka linnas. Noored näitlejad viivad Balkanile lavastuse «Morfium», mille tõi mullu sügisel Tartus vaatajate ette Mihhail Bulgakovi novelli põhjal Gruusia lavastaja Irakli Gogia.

Lavastuses mängivad vabakutseline näitleja Katrin Kalma, Endla teatri näitleja Karl Edgar Tammi ning Tartu üliõpilasteatri lavastaja ja näitleja Enor Niinemägi.

Tartu üliõpilasteatri kunstilise juhi Kalev Kudu teatel osaleb festivali ametlikus programmis ka teatritruppe Leedust, Sloveeniast, Serbiast, Iisraelist, Ungarist, Argentiinast, Tšehhist, Iraanist ning Bosnia ja Hertsogoviinast.

Tagasi üles