Ehitusmess pakub koduotsijaile laenuinfot

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha
Raha Foto: Toomas Huik

Eile Tartus alanud ehitusmessi raames saavad kodu rajamisele mõtlejad muu hulgas vastuseid ka küsimustele, kas pank ikka annab laenu ning kui palju maksab kindlustus.


«Kodulooja infopäeval» annavad kinnisvarabüroo Uus Maa spetsialistid ülevaate olukorrast Eesti kinnisvaraturul ning võimalikest tulevikutrendidest, vahendas Tartu Näituste pressiesindaja Vambola Paavo.

Maaklerite kinnitusel tasuk praegu mõelda eramu ehitamisele või uue korteri ostmisele kuna hinnad on buumiaegsega võrreldes ikka veel oluliselt väiksemad.

SEB eralaenude arendusjuht Triin Messimas kõneleb kliendi võimalustest praegusel ajal pangast laenu saada ning sellestki, kuidas taandada oma riske laenuraha võtmisel. Koos laenuga peab koduomanik Messimase sõnul kindlasti mõtlema käitumisele võimalike ootamatuste korral - olgu selleks terviserike või töökoha kaotus.

If Kindlustuse spetsialistid toovad näiteid kodu kindlustamisest ning jagavad infot, millega kodu kindlustamisel mitte eksida.

Kodulooja infopäev messikeskuse seminariruumis saab teoks 16. oktoobril kella 11-14ni.

Ehitusmessil kutsuvad Tartu kõrgema kunstikooli tudengid väiksemaid külastajaid koos vanematega valmistama endale mängunurka vaipa või platsi. Huvilistel on võimalik töötubades värskendada teadmisi sellest, kuidas kapinurka seisma jäänud lambile uus elu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles