Lasteaia tagahoov läheb mudilaste kätte

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkilille lasteaia tagahoovi rajatakse mänguväljakut ja palliplatsi.
Rukkilille lasteaia tagahoovi rajatakse mänguväljakut ja palliplatsi. Foto: Kalev Saar

Suured mehed saavad tööd ning väiksed tüdrukud ja poisid juurde mängukohti – Tartus Sepa tänaval Rukkilille lasteaias käib uue mänguväljaku ja palliplatsi rajamine.

«Jah, seal töötavad mehed ja masinad praegu nii maja ees kui ka taga,» ütles Tartu ehitusteenistuse juhataja Priit Metsjärv.

Rukkilille lasteaia tagahoovi tehakse mänguväljakut, mida hakkavad kasutama naabruses asuva Vasara 50 lastehoiu sõimerühma mudilased.

Mänguväljaku kõrvale tuleb ka väike palliplats, kus saavad palli taga ajada Rukkilille kõik poisid ja tüdrukud.

Kopamehed on omajagu tööd teinud ka maja ees: seal vahetatakse kõnniteede all olevad vanad torud uute vastu ning siis pannakse kõnniteedele uus asfalt.

Rukkilille lasteaia õueala rekonstrueerib hankel parima pakkumise teinud Tavt OÜ. Tööd peaksid tehtud olema 30. augustiks.

«Kõigepealt tehakse korda maja ees kõnniteed,» rääkis Priit Metsjärv. «Kui lapsed lasteaeda tagasi tulevad, peab see töö valmis olema, sest lapsi ei või ohtu seada.»

Rukkilille õueala rekonstrueerimiseks kulub veidi alla 200 000 euro. Lisaks laseb Tartu linn sel suvel ligi 300 000 euro eest remontida mitme lasteaia rühmaruume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles