Tartu ratturitele valmis uus kaart

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rattatee.
Tartu rattatee. Foto: Kristjan Teedema

Äsja valminud Tartu linna uuel jalgrattakaardil on tähistatud linnas rattaga sõiduks sobivad alad ja marsruudid ning muu ratturile vajalik info.

Uus kaart aitab igal ratturil leida sobivaimad teekonnad vastavalt oma sõiduoskustele ja –kogemustele. Kaardil on välja toodud marsruudid, kus saab sõita autoliiklusest eraldi ning marsruudid, mis kulgevad enamjaolt rahuliku liiklusega sõiduteedel.

Lisaks on kaardil muud kasulikku teavet – näidatud on Tartus asuvad remonditöökojad, kummipumpamise võimalused, spordihooned ja –väljakud, laste mänguväljakud, avalikud rannad ja noortekeskused. Samuti sisaldab kaart rattureid puudutavaid liiklusnõudeid.

Kaart on hea abivahend ka turistile, selle saab endale võtta tasuta Tartu raekoja esimesel korrusel asuvast infokeskusest. Kaarti jagavad linnamajanduse osakond ja maanteeameti Lõuna regioon ka rattaüritustel –ja seminaridel.

Kaarti saab näha ka Tartu linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles