Tartuffi kümnendat sünnipäeva tähistab näitus

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa näitusest.
Osa näitusest. Foto: Kalev Saar

Näitus „Sa oled armas – Tartuff 10” on vaatamiseks väljas 15. juulist 14. augustini linnaraamatukogu neljanda korruse fuajees.

Näitust korraldatakse esimest aastast, mõte selle kokku panemiseks sündis eelmisel sügisel. „Helistasime Tallinnasse ja nad lubasid meile saata nii palju materjale kui neil alles on, aga isegi kõiki plakateid ei saanud kokku” ütles näituse organiseerija Meery Salu.

Vitriinidesse on paigutatud vanad plakatid, infovoldikud, kleepsud ja esitletud filmid, lisaks tutvustatakse ka mõnd tänavu linastuvat filmi.

Väljapanekuga tahetakse meelde tuletada, kui suureks on üritus nende aastatega kasvanud ning millised on filmifestivaliga kaasnevad üritused. Näiteks on raeplatsil sel aastal plaanis avada miniraamatukogu, kust saab laenutada armastusfilmide teemalisi teoseid.

Näituse tutvustuses on kirjas, et see on kokkuvõtlik ülevaade Tartu armastusfilmide festivalist läbi 10 aasta. Alates 2006. aastast on Tartu armastusfilmide festival tARTuFF pakkunud suuri tundeid, eneseleidmist, igatsust ja sooja äratundmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles