Vabaduse puiestee on rallimeeste päralt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus on seoses Rally Estoniaga suletud kesklinnas asuv Vabaduse puiestee. Püstitatakse telke, lava ja pealtvaatajate tribüüne.
Tartus on seoses Rally Estoniaga suletud kesklinnas asuv Vabaduse puiestee. Püstitatakse telke, lava ja pealtvaatajate tribüüne. Foto: Risto Mets

Juba mitmendat nädalavahetust järjest on autoliiklusele suletud Tartus Vabaduse puiestee. Sedakorda on põhjuseks Rally Estonia.

Vabaduse puiestee pandi kinni juba kolmapäeva hommikul kell 7 ning suletuks jääb teelõik kuni teisipäeva, 21. juuli kella 7ni. Parasjagu ehitatakse Vabaduse puiestee Uueturu ja Raekoja platsi vahelisel lõigul tribüüni, lavasid ja püstitatakse telke. Ümbersõidud on korraldatud Narva mnt kaudu, teatas linna liikluskorraldusteenistus.

Suletud on ka Poe tänavale sissesõit Vabaduse puiestee suunalt. Poe tänava kohalikele elanikele ja teenindavale transpordile on avatud juurdepääs Ülikooli tänava suunalt.

Linnaliinide nr 6, 8, 16 ja 22 bussid sõidavad 15. juuli kella 7st kuni 20. juuli kella 7ni Tähtvere suunas marsruudil Narva mnt – Kroonuaia - jne, peatudes Kivi ja Meltsiveski peatustes.

Kesklinna suunas sõidavad liinide nr 6, 8, ja 16 bussid marsruudil Lai – Narva mnt – Turu - jne, peatudes Palmihoone (ajutine Palmihoone peatus asub Laial tänaval Vabaduse puiestee ristmiku lähistel), Vene ja Atlantise peatustes.

Linnaliinibuss nr 21 sõidab marsruudil Lai- Narva mnt – Fortuuna - jne ja peatub Palmihoone ajutises peatuses Laia tn Vabaduse pst ristmiku lähistel ning Vene ja Atlantise peatustes.

Reedel, 17. juulil kella 7st kuni esmaspäeval, 20. juulil kella 7ni laieneb Vabaduse puiestee liikluspiirangu ala veelgi. Siis on tänav suletud ka lõigus Raekoja plats – Gildi tn ja Magistri tänava parkla.

Reedel, 17 juulil kella 18.15st kuni 22.15ni on suletud Ülikooli tänav (Vanemuise – Küütri tn lõigul); Lossi tänav; J. Liivi tänav; Veski tänav (Näituse – J.Kuperjanovi tn lõigul); J. Kuperjanovi tänav (Kastani – Tiigi tn lõigul); Vallikraavi ja K. E. von Baeri tänavad.

Linnaliinide bussid nr 7 ja 20 sõidavad 17. juulil kell 18.15st kuni 22.15ni raudteejaama suunas marsruudil Riia – Vaksali jne. Raudteejaamast kesklinna suunas sõidab buss nr 20 marsruudil J. Kuperjanovi - Kastani - Riia - jne. Bussid nr 7 ja 20 ei läbi kesklinnast raudteejaama suunas sõites Pepleri, Silmakliiniku, Kuperjanovi peatusi. Raudteejaamast kesklinna suunas sõites ei läbi buss nr 20 Silmakliiniku ja Pepleri peatusi. Bussid peatuvad ümbersõidumarsruudile jäävates Pauluse peatustes.

Rallist tingitud liikluspiiranguid on oodata ka mujal maakonnas. Elva linnas on liiklus mitmel pool suletud laupäeval, 18. juulil. Pargi, Kesk, Jaani, Põik ja Turuplatsi tänaval on liiklus suletud 18. juulil ajavahemikus 17.15 - 21.

Valgamaal Otepääl on liikumiskeeld Valga maanteel alates Konsumist kuni Otepää-Nüpli-Sihva teeristini ja seda 17. juulil kell 8 – 18, 18. juulil kell 7 – 20 ja 19. juuli kell 7 – 16.

Laupäeval ja pühapäeval sõidetakse auto24 Rally Estonia katsed Lõuna-Eesti teedel ja täpsema info teelõikude kohta, mis on suletud ja mis ajavahemikus, saab auto24 Rally Estonia kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles