Kodu on leidnud juba ligi 10 kassipoega

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade steriliseerimine aitab vältida soovimatuid järglasi.
Loomade steriliseerimine aitab vältida soovimatuid järglasi. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal tutvustatud viiekümnest kassipojast on Tartu koduta loomade varjupaiga administraatori Ragne Piirits-Hiobi sõnul oma kodu leidnud juba ligi kümme, huvi kassipoegade vastu on endiselt suur.

Kuna praegu on kasside poegimise tippaeg, on paraku ka varjupaigas palju kassipoegi kodu ootamas. Nad on saanud põhivaktsiinid ja kiibid.

Enamik kassipoegi on väga sõbralikud ja mänguhimulised, kuid endale sobiva iseloomuga loomakese leiab igaüks.

Kassipoega võttes tuleb arvestada sellega, et nad vajavad palju tähelepanu ja hoolitsust, söötmisel ja mängimisel tuleb olla ettevaatlik. Samuti tuleb arvet pidada vaktsineerimise ja vajaduse korral ka ussi- ja kirburohu andmisega.

Tartu Postimees alustas maikuust lugude sarja, kus tutvustatakse iga nädal Tartu loomade varjupaiga elanikke. Kui soovid oma perre väikest nurrumootorit, võta ühendust Tartu loomade varjupaigaga (aadress Roosi 91k), telefon 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles