Tartumaal võis salaviin põhjustada kahe inimese surma

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pudelid
Pudelid Foto: Caro / Scanpix

Esmaspäeva õhtul leiti ühest Tartu valla eramust meesterahva surnukeha. Täna suri haiglas teine majas viibinud mees. Politsei võttis majast kaasa ka ühe viinapudeli, et kontrollida, kas surmade ja pudeli sisu vahel on seos.

Politseile laekus 13. juuli õhtupoolikul teade, et Tartu vallas ühest majast on leitud 68-aastase mehe surnukeha, kinnitas Lõuna prefektuur. Lisaks oli majas veel 55-aastane naine ja 57-aastane mees, kes olid teadvusel, kuid nende tervislik seisund oli halb ning nad vajasid meedikute abi.

Abivajajad avastas naaber, kes ei olnud üleaedseid terve päeva näinud ning kahtlustades, et midagi võib lahti olla, teatas sellest sugulasele. Viimane sõitiski kohale, kuid ei pääsenud majja sisse. Päästjad avasid ukse ning kiirabi toimetas kaks abivajajat haiglasse.

Täna suri 57-aastane mees haiglas. Kohtuarstlikus ekspertiisis selgub, mis täpsemalt võis kahe mehe surma põhjustada. Naine on seni haiglaravil, tal tuvastati üliraske joove. Naise elu teadaolevalt ohus ei ole.

Talumajast võttis politsei kaasa ühe alkoholipudeli, mis saadeti ekspertiisi selgitamaks selle päritolu ning sisu.

Copy
Tagasi üles