Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

JJ-Street kolis kaubahalli

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jäljed kutsuvad tantsukooli.
Jäljed kutsuvad tantsukooli. Foto: Kristjan Teedema

Tänavatantsukool JJ-Street jättis maha oma senise asukoha ning kolis üle tee asuva kaubahalli esimesele korrusele.


Tantsukooli omanik Joel Juht rääkis, et kolimise üks peamisi põhjuseid oli see, et eelmised ruumid asusid keldrikorrusel ning päevavalgust sinna üldse ei paistnud. «Seal tekkis psühholoogiline moment, kui lapsed tulid valgel ajal trenni ja koju minnes oli pimedaks läinud,» ütles Juht.

Uues kohas on aga suured aknad ning ka ruumi rohkem.

Varem asus sellel pinnal Tiimari, nüüd on suur ruum tantsukooli jaoks sobivamaks ümber ehitatud ning jaotatud prooviruumiks ja eestoaks, kus saab oma trenni algust oodata.

Ametlikku avamispidu veel tehtud ei ole, sest üht-teist on ruumides lõpetada, näiteks pole seal praegu pesemisvõimalust. Kui leitakse raha, siis ehitatakse ka duširuum.

Juhti sõnul on elu näidanud, et duši puudumine ei ole suur probleem, sest lapsed peale trenni niikuinii kohapeal pesemas ei käi, vaid lähevad koju. Rohkem on seda vaja täiskasvanutele.

Uuendusena lisandub uues kohas fotostuudio boks. See on rajatud küll JJ-Streeti enda vajadusi silmas pidades, kuid edaspidi saavad seda pildistamiseks kasutada kõik soovijad.
 

Märksõnad

Tagasi üles