Tartu skaudid esindavad Eestit Jamboreel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa skautide ja gaidide maleva juht Liina Land, skaut Kristina Keerdo, vabatahtlik Siim Pruulmann ja skaut Richard Erik Tõnisson peavad Jaapanisse minekut eelkõige suureks seikluseks ja meelelahutuseks.
Tartumaa skautide ja gaidide maleva juht Liina Land, skaut Kristina Keerdo, vabatahtlik Siim Pruulmann ja skaut Richard Erik Tõnisson peavad Jaapanisse minekut eelkõige suureks seikluseks ja meelelahutuseks. Foto: Kristjan Teedema

Ülejärgmise nädala alguses asub Tartust viis 14–17-aastast skauti Jaapani poole teele, et osaleda ülemaailmses suurlaagris ehk Jamboreel. Laager on paljude skautide eesmärk, kuna soovitakse olla üks 33 000 noorest, kellel avaneb võimalus Jamboreel käia.

Tartumaa skautide ja gaidide maleva juht Liina Land on osalenud kolmel Jamboreel. Tema sõnul on kõik Eesti noored, kes siiamaani on ülemaailmsetes laagrites käinud, saanud innustust skautlusega edasi tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles