Annelinna ohtlikud turnimispuud kaovad sügiseks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinnas on hulk ohtlikke turnimisredeleid, linn laseb sügiseks need oma maatükkidel maha võtta. Üks unustusse jäänud mänguplatse asub Kalda tee 40 maja juures.
Annelinnas on hulk ohtlikke turnimisredeleid, linn laseb sügiseks need oma maatükkidel maha võtta. Üks unustusse jäänud mänguplatse asub Kalda tee 40 maja juures. Foto: Kalev Saar

Tartu linn lasi üle vaadata vanad metallkonstruktsioonid mitmel pool Annelinnas, selle tulemusena peaks sügiseks kaduma poolsada ohtlikuks hinnatud ronimisredelit, liumäge või muud rajatist.

Nagu selgitas Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool, oli ülevaatus ajendatud surmaga lõppenud õnnetusjuhtumist ühes Tallinna lasteaias nõukogudeaegsel tüüpilisel mänguvahendil. Sel nädalal otsustas linnavalitsus anda reservfondist 4500 eurot ohtlike metallkonstruktsioonide eemaldamiseks linna maadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles