Joobekahtlusega paatkond pakkus «Sillad lukku» ajal jõeületamisteenust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepolitsei Emajõel suurõppuse «Sillad lukku» ajal.
Veepolitsei Emajõel suurõppuse «Sillad lukku» ajal. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeva hommikul, mil politsei ja kaitseliit kõik kuus Tartus asuvat silda üle Emajõe auto- ja jalakäijaliikluseks sulgesid, ilmus avaturu juurde paatkond, kes lubas 25 krooni eest sõitu üle jõe.


Politsei arvas sel hetkel, et kaks meest paadis, kes ahvatlevad värvilise reklaamsildiga inimesi paadisõidule, on samuti üks õppuse osa, selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel. «Tegu oli õppusega ning kõigele tuli reageerida.»

Veepolitsei andis end Tartu Ekspressi ajakirjanikena esitlenud ning aegunud pressikaartidega vehkinud joobekahtlusega inimesed üle kriminaalpolitseile. Viimased tegid kindlaks meeste isikud ning lubasid nad koju. Joobeseisundit ei hakanud korrakaitsjad aga kindlaks tegema, märkis Peitel.

Peitel lisas, et politseinikud konfiskeerisid vaid meestel kaasas olnud sildi. Postimehele teadaolevalt oligi üks meestest Tartu Ekspressi vastutav väljaandja Kaupo Torim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles