VK Janikale Soomest kaks pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Mutli.
Evelin Mutli. Foto: VK Janika

8.-10. oktoobril peeti Soomes, Vantaas 7. rahvusvaheline iluvõimlemisturniir SVS Open 2010.


Osalesid 10 riigi võimlejad, nende seas ka Moskvas MM-il hõbemedali võitnud valgevenelannad, Aleksandra Narkevitš ja Anna Rabtsava.

Võisteldi seitsmes kategoorias. Osalesid individuaalvõimlejad ja iluvõimlemise rühmad.
VK Janika võimlejad osalesid laste- ja juunioriklassis individuaalaladel ning noorte- ja juunioriklassis iluvõimlemise rühmkavades.

Carmel Kallemaa (treener Janika Mölder) võitis juunioriklassi mitmevõistluses pronksmedali 62,508 punktiga sakslanna Darja Sifudtinova ja venelanna Anastasia Mihailova järel ning pääses kolmel alal finaalvõistlusele. Finaalvõistlusel õnnestus kõige paremini kurikakava, milles Carmel võitis hõbemedali 21,5 punktiga venelanna Anastasia Mihailova järel.

Evelin Mutli (treener Maire Kamarik) lõpetas juunioriklassi mitmevõistluse neljanda koha ja 61,383 punktiga ning pääses kolmel alal finaali. Kurikaharjutuses said Evelin Mutli ja Armi Seppälä (Soome) kohtunikelt 20,675 punkti.  Kõrgema täitmishinde sai Armi ja võitis pronksi. Evelin pidi seekord leppima neljanda kohaga.

Noorteklassi iluvõimlemisrühm võitis pronksmedali. Esimeses katses oli rühmal mitmeid vigu ja vahendikaotusi. Teise katse sooritasid tüdrukud puhtamalt ning kohtunikud andsid neile võistluse kõrgeimad punktid. Rühmas võistlesid Helena Jäe, Laura Prost, Kärolin Rentel, Brigitta Nõmmsalu, Kirsika Tätte, Hanna-Liis Schütz.

16. oktoobril toimuvad Tartus, A.Le Coq Spordimajas Eesti meistrivõistlused iluvõimlemise rühmkavades. Võistluste algus kell 11.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles