Tanel Kurbas lihvib suvel kolmeseid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Tanel Kurbas käib ka suvel viis-kuus korda nädalas palli- ja jõusaalis harjutamas, on puhkuse ajal siiski rohkem võimalusi aega veeta koos elukaaslase Kalli ja peagi kaheseks saava tütre Lisete Ingelaga.
Kuigi Tanel Kurbas käib ka suvel viis-kuus korda nädalas palli- ja jõusaalis harjutamas, on puhkuse ajal siiski rohkem võimalusi aega veeta koos elukaaslase Kalli ja peagi kaheseks saava tütre Lisete Ingelaga. Foto: Margus Ansu

Korvpalli finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetatud Tanel Kurbas lubas endale peale väsitavat hooaega vaid mõne puhkepäeva ning kasutas esimest suvekuud viskekindluse lihvimiseks.

Kurbas saabub Tartu Postimehele intervjuud andma Suudlevate Tudengite lokaali. Täpselt samas kohas peeti 23. mai õhtul TÜ/Rocki suurejooneline võidupidu, kus Kurbas oli üks päevakangelasi. Nüüd, üle kuu aja hiljem tunnistab korvpallur, et tollased emotsioonid ununevad vaikselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles