Tartu ülikooli teaduskooli direktori kohalt lahkus Viire Sepp

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viire Sepp.
Viire Sepp. Foto: Sille Annuk

30. juunil lahkus teaduskooli juhi kohalt senine direktor Viire Sepp. 1. juulist koordineerib teaduskooli tööd juhi kohusetäitjana Terje Kapp, kuni leitakse avaliku konkursi käigus teaduskoolile uus juht.

«Tartu ülikooli teaduskool täidab edasi kõiki oma põhikirjalisi ülesandeid andekate laste koolitus- ja huvialategevuste arendamisel,» sõnas Tartu ülikooli teadusprorektor Marco Kirm.

Viire Sepp jätkab ülikooli juures tööd aasta lõpuni, aidates korraldada rahvusvahelist loodusteaduste olümpiaadi ning teaduskooli juubeliüritusi. Kirmi sõnul hindab ülikool kõrgelt Sepa pikaajalist panust andekate laste koolitamisel ning arendamisel  olümpiaadide, kursuste ja õppesessioonide kaudu.

Andekate lastele suunatud tegevused Eestis ja nende korraldamine teaduskoolis on pälvinud rahvusvahelist tähelepanu, seda tööd on tutvustatud välispartneritele.

Sepp ütles, et andekatest lastest võib ta  edaspidigi rääkida, sest peab jätkuvalt oma missiooniks olla nende «eestkostja». Sepp on Eesti esindaja andekusuurijate ja praktikute Euroopa ja ülemaailmses organisatsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles