Raudteeremont suunab rongireisijad bussidesse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Margus Ansu / Postimees

Seoses ehitustöödega asendab Elron 8. juulil Tartu-Reola lõigul rongid bussidega. Muudatus puudutab reisijate teenindamist Tartu-Koidula-Piusa liinil.

Seoses ehitustöödega on muutunud ka rongide sõidugraafik Tartu-Koidula-Piusa liinil. Täpne sõiduplaan ning asendusbusside peatuskohad on leitavad kodulehelt www.elron.ee, kinnitas Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Bussis kehtib rongipilet, seda saab osta ka bussist. Vahtriku sõnul on olud bussides kitsamad ning sellest tingituna võib suuremõõtmelise pagasi mahutamisega tekkida raskusi.

Käsipagasi saab paigutada bussi lae all asuvasse riiulisse, istme alla või sülle. Ka lapsevankritele on busside pagasiruumis koht olemas, kuid jalgrattaid on võimalik bussi võtta siiski vaid juhul, kui neile jätkub ruumi ning kui need on lahti võetud ja pakitud.

Elron vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles