Politsei otsib kolme Tartus juhtunud avarii pealtnägijaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Aleksandri tänaval rikkus seni kindlaks tegemata sõiduk Porsche.
Tartus Aleksandri tänaval rikkus seni kindlaks tegemata sõiduk Porsche. Foto: Politsei

Tartu politsei palub kodanike kaasabi, et selgitada välja, millistel asjaoludel juhtus 28. juunil Tartus kolm liiklusõnnetust.

28. juunil päeva vältel sõideti Tartus Ringtee 79 kaupluse ees parklas otsa seal seisnud Suzuki Lianale ning kahjustati selle küljeuks. Otsasõitja põgenes sündmuskohalt.

Samal päeval kella 14 paiku avastati, et Tartus Aleksandri tänaval hotelli taga seisnud parklas on otsa sõidetud Porschele ning kahjustatud selle tagastange. Otsasõitja oli lahkunud.

Kella 19.55 paiku 28. juunil juhtus liiklusõnnetus Tartus Mõisavahe tänava kergliiklusteel, kus jalgrattaga sõitnud kuueaastasele poisile sõitis jalgrattaga otsa seni tuvastamata umbes 17-aastane pikemat kasvu noormees. Laps sai vigastada ja toimetati Tartu ülikooli kliinikumi traumapunkti. Kokkupõrkes osalenud teine rattur ei peatunud ega jätnud oma kontakte kannatanule.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud abistavat informatsiooni, palutakse helistada avariipolitseinike numbril 730 8814, politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutada aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles