Põlvamaal kadunuks jäänud mees leiti üles

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaal kadunuks jäänud 75-aastane Vello
Põlvamaal kadunuks jäänud 75-aastane Vello Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Täna otsisid politseinikud ühes kohalike elanikega Põlvamaal kadunuks jäänud meest, õhtupoolikul leiti mees kodu lähistelt üles.

Politsei kontrollis üle piirkonda jäävad sõiduteed ning suhtles kohalike elanikega selgitamaks, kas otsitavat meest sealkandis on nähtud, vahendas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Päeva teises pooles kaasati lagedamate alade ülevaatuseks ka lennusalga kopter.

Otsinguid läbi viinud Põlva patrullitalituse vanem Arvo Turba kiitis kohalikke elanikke, kes aitasid aktiivselt politseinikel kadunud meest otsida.

«Südame teeb soojaks näha, kuidas oma naabrimehe leidmiseks tulevad kohalikud välja ATV-dega, aitavad suusõnaliselt kadunud mehest külavahel infot levitada ning kammivad läbi teeservasid. Kusjuures üks kohalik tuli appi suisa hobupatrullis,» kirjeldas Turba.

Kella 17.30 ajal võis otsingud positiivselt lõppenuks kuulutada, sest üks kohalikest elanikest teatas, et näeb otsitavat meest Aiaste külas põllul seismas. Sealt liikus mees vaikselt edasi ühe talumaja suunas. Koht, kus mees asus, on umbes poole kilomeetri kaugusel tema kodukohast. Mehe endaga adekvaatset kontakti esiti luua ei suudetud, sest ta ei orienteerunud ei ajas ega kohas. Meedikud toimetasid ta Põlva haiglasse tervisekontrolli.

Põlvamaal läbiviidud otsingutel osales 7 politseinikku, abipolitseinik ning 7 kohalikku elanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles