Tartus esineb kuus Ameerika tippteadlast

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geenifoorumi programmijuht Tõnu Esko ütleb, et maailmanimega teadlased on vaja Eestisse tuua selleks, et meie inimesed saaksid nendega mugavalt suhelda. Aga sellekski, et külalised näeksid, kui tänapäevasel tasemel on siinne biopank.
Geenifoorumi programmijuht Tõnu Esko ütleb, et maailmanimega teadlased on vaja Eestisse tuua selleks, et meie inimesed saaksid nendega mugavalt suhelda. Aga sellekski, et külalised näeksid, kui tänapäevasel tasemel on siinne biopank. Foto: Kristjan Teedema

Eesti geenivaramu teadusdirektor Tõnu Esko võttis oma järeldoktorantuuri ajast Ameerikas Harvardis Broadi instituudis kuus päeva puhkust selleks, et lennata üle ookeani koju Tartusse ja olla kohal geenifoorumil.

Tõnu Esko on kohe algava teaduskonverentsi, geenifoorumi programmijuht ja tema osavuseks võib pidada sedagi, et seekordsest sündmusest võtab osa mitte üks või kaks, vaid koguni kuus Ameerika teadlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles