Lina tänava haiglakvartali tulevik jõuab arutelule

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eskiisvaade illustreerib Lina tänava haiglakvartali piirkonna tulevikku. Lina tänavast paremale jääb uus viiekorruseline hoonestus. Teisel pool Turu tänavat on keskkatlamaja, mille mahutid on juba lammutatud ja ka katlamaja hoonet ootab lammutamine.
Eskiisvaade illustreerib Lina tänava haiglakvartali piirkonna tulevikku. Lina tänavast paremale jääb uus viiekorruseline hoonestus. Teisel pool Turu tänavat on keskkatlamaja, mille mahutid on juba lammutatud ja ka katlamaja hoonet ootab lammutamine. Foto: Tartu linnavalitsus

Lina tänava haiglakvartali ja sealse miljöökaitseala palju kirglikke vaidlusi põhjustanud detailplaneering jõuab volikokku ja ka avalikule arutelule.

Lina 4, 6, 7, 8, 9  ja 11  ning Aleksandri 32 krundi detailplaneeringut on linnavalitsus koostanud juba viis aastat. Eesmärk on olnud kaaluda krundi jagamist, uute hoonete püstitamist ning täpsustada planeeringuala kasutamise otstarvet.

Planeeringu koostamisest huvitatud isik on Aurorette OÜ ning planeeringu koostajaks on OÜ Arhitektuuriklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles