TÜ õppeprorektor Birute Klaas lahkub ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli raamatukogu direktor Martin Hallik.
Tartu Ülikooli raamatukogu direktor Martin Hallik. Foto: Andres Ehrenpreis

Tartu Ülikooli (TÜ) õppeprorektori ülesandeid asub täitma senine ülikooli raamatukogu direktor Martin Hallik, senine õppeprorektor Birute Klaas lahkub ametist isiklikel põhjustel.


Õppeprorektor Birute Klaas lükkas joonelt ümber spekulatsioonid, et tema lahkumise taga võivad olla tervislikud põhjused. «Minuga on kõik hästi,» kinnitas Klaas Postimehele. Millised on täpsemalt need isiklikud ajendid, mis sundisid teda sellist otsust tegema, ei soostunud Klaas kommenteerima.

Martin Hallik hakkab õppeprorektori ülesandeid täitma alates 1. novembrist. Senine õppeprorektor Birute Klaas lahkub ametist isiklikel põhjustel ning jätkab eesti keele võõrkeelena professorina.

Alates 1. novembrist hakkab ülikooli raamatukogu direktori kohused täitma senine käsikirjade ja haruldaste raamatute osakonna juhataja Malle Ermel.

Hallik lõpetas TÜ ajaloolasena 1997. aastal. Aastatel 2000–2004 oli ta filosoofiateaduskonna õppeprodekaan ning aastatel 2005–2010 juhtis Hallik ta ülikooli raamatukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles