Mänguasjamuuseumi Teatri kodu naudib publikumenu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartlased on võtnud mänguasjamuuseumi Teatri kodu hästi omaks. Septembris külastas sealseid lasteetendusi enam kui 1000 teatrisõpra. Lastestuudio üritustel ja töötubades osalenuid oli pea 400.


Tartu mänguasjamuuseumi arendusjuht Marge Pärnits märkis, et kõige populaarsemaks etenduseks on vaieldamatult Leino Rei lavastatud «Sipsik». Selle etenduse piletid on ka kuni oktoobri lõpuni välja müüdud.'

Oktoobris saab Teatri kodus vaadata veel nii kino kui teatrit, lastestuudios toimuvad koolivaheaja-töötoad. Kuu keskpaigas mängib Eesti Nukuteater kõige väiksematele lõbusat nukulavastust «Ise, ise ka!», Ungari filmipäevad ja Just filmi festival muudavad aga teatrisaali mõneks päevaks hoopis kinosaaliks.

Kuu lõpul annavad kaks südantsoojendavat kontserti Poola rahvamuusikud Kaja Prusinowska, Janusz Prusinowski ning Piotr Piszczatowski, kes sel suvel esinesid ka Viljandi pärimusmuusika festivalil. Lisaks juhendavad nad muusika ja kunsti töötuba ning muusikalist pannkoogihommikut laulude ja tantsudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles