Emaga võidu kihutanud noormees jäi juhtimisõigusest ilma

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Üleeile pidas politsei Tartumaal Luunja vallas kinni noore kihutaja, kes ületas oma emast mööda sõites kiirust. Täna peetud kohtuistungil otsustas kohus noormehe juhtimisõiguse kolmeks kuuks peatada.

Teisipäeval õhtul sõitsid Luunja vallas eravärvides politseisõidukile suurel kiirusel vastu sõiduautod BMW ja Toyota. Möödasõidul Toyotast ületas BMW lubatud sõidukiirust vähemalt 63 km/h.

BMW-d juhtis 19-aastane noormees, kes omandas esmase juhtimisõiguse neli kuud tagasi ja jäi kuu aja eest samuti politseile kiiruseületamisega vahele.

Rikkumiste eest toimetati noormees arestimajja kohut ootama. Sündmuskohale pöördus tagasi ka Toyota roolis olnud naine, kes osutus kiiruseületaja emaks.

Neljapäevasel istungil otsustas kohus noormehe juhtimisõiguse kolmeks kuuks peatada. Kuna Toyota kiirust fikseerida ei saanud, piirdus politsei ema puhul suulise märkusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles