Tudengid üllatasid teispoolse Kalevipoja ja koerakottidega

Raimu Hanson
, Tartu Postimehe reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Eist on oma lõputöö ühe osana valmistanud virtuaalse Kalevipoja, mis täies ilus, materiaalse mõõga ja jalgadega ühildudes, avaneb galeriis, kui kasutada seal nutitelefoni ja säbrukoodi.
Rasmus Eist on oma lõputöö ühe osana valmistanud virtuaalse Kalevipoja, mis täies ilus, materiaalse mõõga ja jalgadega ühildudes, avaneb galeriis, kui kasutada seal nutitelefoni ja säbrukoodi. Foto: Kristjan Teedema

Nooruse galeriis Riia mäel algasid eile Tartu kõrgema kunstikooli tänavuse lennu lõputööde kaitsmised. Välja on pandud mitmes laadis ja tehnikas kunsti alates maalist ja nahkehistööst kuni osaliselt virtuaalse skulptuurini.

Eile astusid Mati Raali juhitud komisjoni ette konserveerimise-restaureerimise valdkonna lõpetajad. Esimesena kõneles Arvi Kuld voorimehesaanist, mille ta on restaureerinud Annes Hermanni ja Peeter Peedoski juhendamisel. Töö pälvis suurt tähelepanu, selle tegija sai mitmeid küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles