Suurõppus suleb Tartu sillad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Turusild.
Tartu Turusild. Foto: Margus Ansu

Laupäeval, 9. oktoobril korraldavad jõustruktuurid Tartus kriisireguleerimisõppuse «Sillad lukku 2010», mille käigus harjutatakse koostööd olukorras, kus on vajalik sulgeda kõik Tartu sillad.


Kell 9.00-9.30 on suletud kõik Emajõge ületavad sillad: Kroonuaia sild, Vabadussild, Kaarsild, Võidu sild, Turusild ja Sõpruse sild, kirjutab Tartu veebileht. Poole tunni vältel ei ole võimalik sildu ületada ei sõidukitel ega jalakäijatel.

Pääs üle jõe tagatakse vaid vältimatul vajadusel, näiteks operatiivsõidukitele. Põhjendatud viivitamatu liikumisvajaduse korral soovitavad korraldajad pöörduda sildadel liiklust reguleerivate politseinike ja abipolitseinike poole.

Õppuse ajal soovitab linnavalitsus arvestada inimestel oma käikude planeerimisel sildade sulgemisega. Liiklus võib linnas olla häiritud kuni kella kümneni, sel ajal saab üle Emajõe Kärevere ja Luunja sildade kaudu.

Koostööõppust korraldavad: kaitseliidu Tartu malev, Lõuna prefektuur, Lõuna-Eesti päästekeskus, kaitsepolitseiamet, demineerimiskeskus, Tartu vangla, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, Tartu linn jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles