Hooldekodu rajajad kohtasid Supilinnas vastuseisu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigile kuuluvat krunti Piiri ja Oa tänava ristmiku servas on hiljaaegu veidi silutud, kuid kas sellel algab ka hooldekodu ehitus, pole veel kindel, sest taamal paistvate majade elanikud sõdivad ettevõtmisele vastu.
Riigile kuuluvat krunti Piiri ja Oa tänava ristmiku servas on hiljaaegu veidi silutud, kuid kas sellel algab ka hooldekodu ehitus, pole veel kindel, sest taamal paistvate majade elanikud sõdivad ettevõtmisele vastu. Foto: Margus Ansu

Riiklik äriühing AS Hoolekandeteenused soovib ehitada Supilinna tagumisse otsa Kapsa tänavale väikese hooldekodu psüühiliste erivajadustega inimestele, kuid kohalik kogukond seisab plaanile vastu.

Supilinna on kavas rajada vaid üks, kõigest kümme inimest mahutav peremaja. «Me näeme, et selle elanikud võiksid olla tööl käivad inimesed, kes ei vaja ööpäev läbi valvet,» kirjeldas Liina Lanno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles