Rehvihunnik paneb ametnikke muretsema

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased rehvid toodi sellesse Tartu vallas asuvasse ladustamispunkti mullu novembris. Rehvide ümbertöötaja kinnitusel sinna enam uusi koormaid ei tooda, vaid hunnikud hakkavad kahanema.
Viimased rehvid toodi sellesse Tartu vallas asuvasse ladustamispunkti mullu novembris. Rehvide ümbertöötaja kinnitusel sinna enam uusi koormaid ei tooda, vaid hunnikud hakkavad kahanema. Foto: Kristjan Teedema

Riigiametid on viimasel ajal tundnud muret ühe Tartu vallas asuva rehvihunniku pärast, mis nende arvates ei kahane piisavalt kiiresti. Ettevõte kinnitab aga, et muretseda pole põhjust, rehvide töötlemine jätkub.

Territooriumil käib vanarehvide vaheladustamine, algul tegi seda OÜ Netronic ning tänavu 3. aprillist OÜ Rubronic. Jäätmeluba kehtis 30. maini, seega praegu firmadel luba puudub, kinnitas keskkonnainspektsiooni keskkonnakaitse osakonna peainspektor Kristel Lopsik. Ta lisas, et kuna firmade jäätmeluba kõnealusel alal tegutsemiseks on aegunud, alustas inspektsioon väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles