Seiklus viib kahtlasesse palatisse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Sibul (vasakult), Andreas Lunge ja Riho Rokk peavad palatit number 205 väljakutsega põgenemisruumiks. Seda kinnitavad ka arvud: rühmi on käinud palatis üle saja, neist vaid seitse on välja pääsenud vihjeabi kasutamata.
Joosep Sibul (vasakult), Andreas Lunge ja Riho Rokk peavad palatit number 205 väljakutsega põgenemisruumiks. Seda kinnitavad ka arvud: rühmi on käinud palatis üle saja, neist vaid seitse on välja pääsenud vihjeabi kasutamata. Foto: Margus Ansu

Sel kevadel avati Emajõelinnas esimesed põgenemistoad – Palat nr 205 ja Nukutuba. Need on tõsielulised ajalimiidiga põgenemismängud. Huvilistele pakutakse kindla aja jooksul teematubades adrenaliinirohkeid tegevusi: vihjeid otsides ja ülesandeid lahendades tuleb ruumist välja pääseda, leida võti või jõuda etteantud eesmärgile.

Tudengite sõnul nad põgenemismängudega rikkaks saada ei soovi, pigem on tegemist sotsiaalse ettevõtlusega, et pakkuda tartlastele võimalust vaba aega veeta. Noormehed soovivad välja mõelda ka muul teemal mänge ja kolme-nelja kuu jooksul on neil plaanis avada järgmine tuba uues kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles