Video: Tamme staadionil pidutses paar tuhat võimlejat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul kogunes Tartus Tamme staadionile enam kui paar tuhat võimlejat ja vähemalt teist samapalju publikut, et nautida koos suurt võimlemispidu.

Pikema pausi järel taastatud võimlemispidude traditsiooni jätkati neljandat korda. Oma pitseri jättis peole taas ilmataat, kes nagu paistab, ei taha võimlejaid eriti soosida. Vaid ühel korral on viimastel aastatel õnnestunud pidu maha pidada väga ilusa ilmaga. Eile kallas aga vahetult enne peo algust nagu oavarrest.

Võimlejate jaoks olid korraldajad püstitanud telgi ja nemad said olla varjus. Helitehnikud nägid aga kurja vaeva, et oma kõlareid töös hoida.

Akrobaadid-külalisesinejad Tallinna klubist Trefoil pidid saju järel põhjalikult oma matte kuivatama. Kui see aga tehtud, pakkusid nad rahvale võimsat vaatemängu.

Oma etteasted said teha nii lasteaia- kui koolilapsed daamideni välja. Meeste tantsugi sai näha. Elementidelt keerukamate ja emotsionaalselt liigutavate kavadega astusid üles VK Janika ja võimlemispeo korraldanud VK Rütmika võimlejad.

Peo kulminatsioonina esitasid ühise tantsukava pea kõik üles astunud kollektiivid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles