Tartu kaalub tasulise parkimise ala piire

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise tänav on parkivatest autodest tulvil. Linn arutab, kas tulevikus võiks see tänav olla kogu pikkuses tasulise parkimise ala või kas võiks kehtestada parkimisele ajapiirangu näiteks kaks tundi.
Vanemuise tänav on parkivatest autodest tulvil. Linn arutab, kas tulevikus võiks see tänav olla kogu pikkuses tasulise parkimise ala või kas võiks kehtestada parkimisele ajapiirangu näiteks kaks tundi. Foto: Margus Ansu

Septembris võtab Tartu linn üle tasulise parkimise korraldamise ja kontrolli. Seepärast kerkis aga küsimus, kas parkimistasu korjamise põhimõtteid tuleks muuta ja kas muuta tuleks ka tasulise parkimise ala piire.

Tasulise parkimise ala uusi piire otsides on sisuliselt tõmmatud sirkliga ring kaardile ja vaadatud, mis selle ala sisse jääb. Ühest servast võiks piir olla Semilarski selgitusel Vaksali tänavas, Karlovas umbes Pargi tänava kandis ja teisel pool jõge Pikal tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles