Treeningul hukkunud Indrek Paavle mälestuseks tuleb rattasõit

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Paavle mälestussõidu trass.
Indrek Paavle mälestussõidu trass. Foto: Erakogu

Soovides juhtida tähelepanu rattasõidu ohutusele maanteedel, sõidetakse hiljuti avariis hukkunud Indrek Paavle poolikuks jäänud rattaring lõpuni.

27. mail möödub kuu päevast, mil Paavle läks 60 km rattasõidule Tartust Pangodisse, sealt edasi Peedule ja Tartusse tagasi. Teekond katkes Kiisa mäel, kus tagant tulnud kaubik põrutas ratturile otsa ja paiskas ta põllule.

Sel puhul toimub 26. mail rattasõit, kus võetakse ette seesama ring, mida Paavle sõitma läks, vahendab klubi Tartu Maraton veebileht. Neid, kelle jaoks 60 kilomeetrit tundub liiga pikk maa, ootab Kiisa mäel buss, millega saab Tartusse tagasi.

Rattasõit algab 26. mail kell 18 Tartus Raekoja platsilt ning lõppeb sealsamas. Liikluspolitsei paneb välja saateauto, kes sõidab grupi järel. Klubi Tartu Maraton organiseerib mootorratastel turvajad, kes sõidavad vilkuritega grupi ees. Kõigil sõitjatel peavad olema kiivrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles