Tuntud moelooja esitleb uut kollektsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Antoniuse moeetenduse eelsel seminaril Tasku keskuse aatriumis esitleb sel kolmapäeval oma uut kevadkollektsiooni Katrin Kuldma. Moemõtteid jagab Tallinna loomeinkubaatori juht, moe-ettevõtja ja -õppejõud Anu Lõhmus.

«Coco Chanel on öelnud, et mood ei tähenda vaid kleite. Moodi on taevas ja tänaval – mood on seotud ideede, elustiili ja kõige meie ümber toimuvaga. Tänapäeval rohkem kui kunagi varem otsivad moedisainerid vibratsioone tarbija ootustest ja suurtest, maailma kujundavatest trendidest. Moetööstus on maailma üks suurimaid ärivaldkondi ja märkamatult saavad moest osa kõik inimesed,» sõnas Anu Lõhmus.

Tasku teise korruse aatriumis on 20.–23. maini avatud Katrin Kuldma pop-up-pood. Kuldma kevadkollektsiooni esitlus koos püstijalapoega toob Tartu moesõpradele lähemale maailma kangaparemiku ja kodumaise disaini –  sportliku linliku elustiiliga sobivad igapäevaselt kantavad rõivad.

Antoniuse moeetendus tuleb tänavu juba kolmandat korda ning kannab pealkirja «Mood loob linna». 12. juunil Antoniuse õuel esitletakse eelkonkursil žürii poolt valitud 18 kollektsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles