Kolmas võit annaks Rockile suure eelise

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpalli finaalseeria kolmandat kohtumist käis Tallinnas vaatamas ja Rocki meeskonda toetamas suur hulk Tartu korvpallifänne eesotsas Tartu vaimuga.
Eesti meeste korvpalli finaalseeria kolmandat kohtumist käis Tallinnas vaatamas ja Rocki meeskonda toetamas suur hulk Tartu korvpallifänne eesotsas Tartu vaimuga. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste korvpalli finaalseeria neljas mäng võib saada mõlemale võistkonnale määravaks, sest Rocki edu korral tekib Tartul võimalus juba reedel kodus meistritiitel ära võtta, kaotus aga viigistaks seeria.

Endise tippkorvpalluri Rauno Pehka sõnul tuleb kolmanda võidu võtit otsida osalt teisest kohtumisest. «Esimene võit tekitas Rocki mängijates taas usku enda tegemistesse ja nüüd silm särab. Mängitakse mõnuga, meeleseisund on hea ja kõik klapib. See toob kaasa ka õnnestumised,» lausus Pehka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles