Vald rajab Mehikoorma randa väikse puhkekoha

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov katsus teisipäeval Mehikoormas sadama naabruses Lämmijärve vett ja tõdes, et saunast leili võtmast tulles on see juba paras väikseks supluseks, kuid pilliroos rand pole selleks eriti sobiv. Järgmisel suvel on pilt teine, sest Meeksi vald rajab sinna korraliku supluskoha. 


Pildil Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov katsus teisipäeval Mehikoormas sadama naabruses Lämmijärve vett ja tõdes, et saunast leili võtmast tulles on see juba paras väikseks supluseks, kuid pilliroos rand pole selleks eriti sobiv. Järgmisel suvel on pilt teine, sest Meeksi vald rajab sinna korraliku supluskoha. Pildil Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Margus Ansu

Venemaa poolt puhuv tuul toob Lämmijärvelt Mehikoorma randa juba üsna sooja vee. Ujuda küll veel ei kannata ja ka rand selleks praegu väga ei passi. Sellepärast kavandabki Meeksi vald sinna väikest supluskohta ja tulevikus suuremat puhkeala.  

Meeksi valla algatatud kolme projekti toetuse abil põhjalikult korda tehtud ja ilusaks vuntsitud sadama kõrval on aga Mehikoorma majakani ulatuv pea hektarine tühi ala, mille sadamapoolses servas oli aastaid tagasi kohalike supluskoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles