Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Felix paneb ketšupisse vähem soola ja suhkrut

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Vilja Kohler
Copy
Felixi uus ketšupis on tavapärasest vähem suhkrut ja soola.
Felixi uus ketšupis on tavapärasest vähem suhkrut ja soola. Foto: AS Põltsamaa Felix

Felixi uues tomatiketšupis on soola ja suhkrut vähendatud 30 protsenti, toote hea maitse on saavutatud veel suurema tomatisisaldusega.

«Oluline ei ole suhkrust ja soolast täielikult loobuda, vaid kasutada neid mõistlikul ja teadlikul määral,» ütles ASi Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viilol.

Felixi Eestis müüdavasse ketšupisarja kuulub ka mahepõllunduslik tomatiketšup.

Põltsamaa Felix on Eesti suurim kastmevalmistaja, omades ligi 60 protsenti ketšupite ning 80 protsenti salatikastmete turust.

Märksõnad

Tagasi üles