Terane uurija hoiab end vormis mälumänguga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurija Martin Häidberg näitab kohta Tartu arestimajas, kuhu suurem osa inimestest kunagi ei satu. Siin võetakse kuritegudes kahtlustatavatelt sõrmejäljed ning edasi viiakse nad juba eeluurimisvangla kongi.
Uurija Martin Häidberg näitab kohta Tartu arestimajas, kuhu suurem osa inimestest kunagi ei satu. Siin võetakse kuritegudes kahtlustatavatelt sõrmejäljed ning edasi viiakse nad juba eeluurimisvangla kongi. Foto: Margus Ansu

Aukirjaga «Parim noor turvalisuse looja» autasustas Rotary klubi möödunud nädalal 27-aastast Tartu kriminaaluurijat Martin Häidbergi. Ehkki kriminaalpolitseinikuna on ta töötanud vähem kui kolm aastat, on tema uurida olnud väga raskeid kuritegusid.

Martin Häidberg töötab politsei menetlusteenistuse üksuses, mille ülesanne on lahendada raskeid isikuvastaseid kuritegusid. Sellesse kuulub 11 inimest ja ehkki suurema osa tööst moodustavad perevägivalla juhtumid, kõrtsikaklused ja tülid avalikus ruumis, kutsuvad nad end isekeskis ikka mõrvarühmaks. Seda põhjusega, sest rühma ülesandeks on lahendada ka need kõige raskemad juhtumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles