Elva peab pühapäeval sünnipäeva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva metsas asuv väike väerada.
Elva metsas asuv väike väerada. Foto: Sille Annuk

Tartu jooksumaratoni lõpetajad jõuavad pühapäeval tavapärasest pidulikumasse Elvasse. Tähistab linn just sellel päeval oma 77. sünnipäeva.

Sel puhul peetakse kesklinnas perepäeva, toimub traditsiooniline kodukandipäeva laat, kontsert välilaval ning avatud on kodukohvikud, teatas Elva linnavalitsus.

Laadale on registreerunud suur hulk erinevaid kauplejaid. Kontserdil astuvad üles Elva kultuurikollektiivid ja lasteaia Õnneseen pere. Elva gümnaasium annab tuld purskava teadusteatri etenduse «Hüva leili» ning RN Stuudio tantsijad korraldavad moedemonstratsiooni teemadel «Külla emale» ja «Suvele vastu».

Kavas on ka erinevad võistlusmängud, kohal on batuut ja elektriautod. Näpunäiteid emadele jagavad juuksur, kosmeetik ja aednik.

Saialõhna levitab Elva kohvikutepäevast tuntud kodukohvik Tilluke lill ning maitseelamusi pakub Eesti parim leivategija Eve-Kati Mägi.

Elva sünnipäeva tähistame sel aastal erilisel päeval, emadepäeval, rääkis peakorraldaja Leelo Suidt. Nii ongi melust osa saama oodatud emad peredega. Samuti on teretulnud kõik jooksumaratonil osalejad ja kaasaelajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles