Suureks Tartu jalutuskäiguks on aeg end kirja panna

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõndida võib kampaania korras, see lisab juurde hasarti. Aga pärast kampaaniat ei maksa head uut harjumust unustada.
Kõndida võib kampaania korras, see lisab juurde hasarti. Aga pärast kampaaniat ei maksa head uut harjumust unustada. Foto: Andres Haabu

Tartu linna tervishoiuosakond korraldab juba üheksandat korda ettevõtmise «Jalgsi tervise nimel» ning huvilistel on aeg hakata end registreerima.

«Selgi aastal saab kampaanias osaleda kuni 50 inimest vanuses 40 kuni 65 eluaastat, 25 meest ja 25 naist,» rääkis  kampaania korraldaja, tervishoiusaokonna juhataja Sirje Kree. «Eelistame neid, kes  varem pole osalenud.»

Jalgsikäimist propageeriv ettevõtmine kestab tänavu 1. juunist kuni 30. augustini.  Iga osaleja saab sammulugeja ja kõndimiskaardi, kuhu iga päev oma sammud kirja panna. Sirje Kree rõhutas, et eesmärgiks on motiveerida inimesi senisest rohkem kõndima, ja seda ikka omaenda tervise nimel. «Igapäevaselt oma samme registreerides muutume liikuvamaks,» lisas ta.

«Jalgsi tervise nimel 2015» kampaaniaga liituda soovijad peavad täitma elektroonilise registreerimisvormi aadressil http://intranet.tartu.ee/reg/jalgsitervisenimel15 ning tervishoiuosakond teatab, kas soovija on osalejaks registreeritud.  Hiljemalt 20. maiks saavad osalejad  kampaania kohta täpsemat teavet.

Lisainfot võib küsidagi Tartu tervishoiuosakonna juhatajalt Sirje Kreelt telefonilt  506  5327.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles