Männilinnas vahetus võim

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Kams.
Eva Kams. Foto: Jassu Hertsmann

Tänasel Elva linnavolikogu erakorralisel istungil avaldasid volinikud umbusaldust senisele meerile Toomas Järveojale (Reformierakond) ning valisid uueks linnapeaks Eva Kamsi (Reformierakond).

Elva veebilehe andmetel kogus Kams salajasel hääletusel 11 poolthäält. Ühtlasi tegi uus linnapea ettepaneku moodustada neljaliikmeline linnavalitsus. Uues linnavalitsuses jätkavad tööd senine abilinnapea Marika Saar (SDE) ja linnamajanduse osakonna juhataja Kalev Kepp. Neljanda linnavalitsuse liikme kohta teeb linnapea ettepaneku järgmisel volikogu istungil.

Umbusaldust avaldati ka senisele volikogu aseesimehele Leelo Suidtile. Linnavolikogu aseesimeheks valiti fraktsiooni Elva Linnakodanik ja arengukomisjoni esimees Fred Koppel.

Linnapea Toomas Järveoja umbusaldamise algatasid aprillikuus Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja ühise fraktsiooninime Elva Linnakodanik alla koondunud valimisliidud. Umbusaldusavaldusele kirjutas alla kümme volinikku. Kes need olid, saab lugeda siit.

Eva Kams on sündinud 1972. aastal Elvas. Ta on tegutsenud ettevõtja, koorijuhi ja ka õpetajana. Veel on ta olnud Elva linnavolikogu liige 2005–2009 ning osalenud hiljem volikogu komisjonide töös.

Valimisliit Elva Linnakodanik ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond sõlmisid koostöölepingu Elva linnajuhtimiseks järgmiste kohalike omavalitsuste valimisteni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles