Töökoht lõhub inimest, kui keegi ei märka

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe toimetuses oli eile kontorijoogatund. Joogaõpetaja Kristi Kass aitas leevendada arvutitööst tekkivaid pea- ja kaelapingeid ning hiireklikkimisest tulenevat randmevalu.
Postimehe toimetuses oli eile kontorijoogatund. Joogaõpetaja Kristi Kass aitas leevendada arvutitööst tekkivaid pea- ja kaelapingeid ning hiireklikkimisest tulenevat randmevalu. Foto: Kristjan Teedema

Ettevõtete ja asutuste juhid peaksid rohkem mõtlema, kuidas oma töötajatele õiget kehaasendit ja töövõtteid õpetades nende tervist paremini hoida, leiab füsioterapeut Liina Pääbo.

Tööfüsioterapeut on aga see inimene, kes tuleb inimese töökohale ja vaatab täpselt üle, mis ülesandeid tal seal täita tuleb. Ta analüüsib, millised on tervisele võimalikud ohud ning annab nõu kas liigutuste või asendite parandamiseks või õpetab harjutusi, mis töörutiini ja pingeid leevendavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles