Animafestival pakub ka sürrkokteili

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Animatsioonifestivali KLIK!Estonia//KLÕPS korraldaja Edvin Aedma.
Animatsioonifestivali KLIK!Estonia//KLÕPS korraldaja Edvin Aedma. Foto: Margus Ansu

Oktoobri kolmel esimesel päeval kogunevad liikuvate piltide huvilised Tartusse Kastani 38 juugendstiilis majja, kus kevadest saati tegutseb Noor-Eesti Loomekeskus. Kogunemise põhjuseks on Tartu teadaolevalt esimene animatsioonifestival.


Festivali KLIK! Estonia // KLÕPS kavas on Amsterdamis äsja peetud festivali KLIK! paremik. Peakorraldaja Edvin Aedma ütles, et seda on kavas täiendada eestimaiste pärlitega, kusjuures tal on plaan «segada kokku vaimustav sürrkokteil professionaalide ja tudengite animatsioonidest».

Sürrkokteilis võivad näha oma animafilme huviliste silma alt mööda libisemas kõik noored animaatorid, kes on oma tööde näitamisest huvitatud. Selleks tuleb otsida festivali kodulehelt peakorraldaja kontaktandmed ja temaga ühendust võtta.

Edvin Aedma on semiootikabakalaureus ja kirjaliku tõlkimise magister (Tartu Ülikool, 2009), kes on õppinud ka keeli Venemaal ning dramaturgiat, lavastamist, võitluskunste ja stsenaristikat USAs. Festivali korraldamise kõrval on tal käsil nukufilmi tegemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles