Kevadpäevad löövad tudengilinna helisema

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tudengite kevadpäevade ühed korraldajatest Kai Liis Lepp (vasakult), Tiit Pikk ja Evelina Nõmme lubavad inimesi igal sammul üllatada. Näiteks ilmub festivali ajal linnapilti üks must kast, mida tasub lähemalt uurida.
Tartu tudengite kevadpäevade ühed korraldajatest Kai Liis Lepp (vasakult), Tiit Pikk ja Evelina Nõmme lubavad inimesi igal sammul üllatada. Näiteks ilmub festivali ajal linnapilti üks must kast, mida tasub lähemalt uurida. Foto: Margus Ansu

Tartu tudengite kevadpäevad pakuvad tänasest 3. maini üle saja ürituse, millest on peale üliõpilaste oodatud osa võtma ka linnakodanikud. Juba täna õhtul viib rongkäik raeplatsilt laululavale, et üheskoos laulda aastate jooksul armsaks saanud laule.

Tudengipäevade ühe korraldaja Evelina Nõmme sõnul on muidugi laule, milleta ükski öölaulupidu mööda ei saa, nagu «Koit». Üleskutse eesmärk oli aga teada saada, millised laulud on inimestele aastate jooksul saanud südamelähedaseks, ja teha laulunimekirja värskenduskuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles