Bigbank otsib peatreenerit

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Margus Ansu

Kolm hooaega Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonda juhendanud ning sel aastal Eesti meistrivõistlustel teise kohaga leppima pidanud Andrei Ojamets (pildil) ei jätka uuel hooajal enam peatreenerina.

 MTÜ Spordiklubi Duo juhatuse liikme Alari Jõesaare sõnul olid nad Ojametsa tööga rahul, kuid meeskond vajab värskendust. «Ega tema lahkumisel konkreetset põhjust olegi, aga ütleme nii, et teeme väikese verevahetuse. Olime kolm aastat Andreiga koos ja olime tema tegutsemisega väga rahul, aga täna tulevad uued tuuled ja segame verd,» lausus Jõesaar.

Uue peatreeneri leidmiseks on klubi alustanud otsinguid ning Jõesaare sõnul on neil kandidaadid olemas. Ta pakkus, et juba järgmisel nädalal võiks pilt selgem olla.

Tartu Postimehe andmetel on peatreenerikandidaatide hulgas ka staažikas tippmängija Argo Meresaar, kes viimased hooajad on mänginud Tartu meeskonnas.

Kolm aastat Bigbanki juhendanud Ojamets määrati Eesti naiste võrkpallikoondise uueks peatreeneriks, kuid tema sõnul ei segaks see juhendamast ka mõnda klubi. «Alaliit mulle aasta ringi palka ei maksa, aga millegi eest tuleb ju elada, » lausus Ojamets. Ta tunnistas, et pole veel mõelnud, mida hakkab tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles